De ideale wervingsmix

Welkom bij EXENZO, hét platform om professionals te werven. EXENZO biedt u dé ideale wervingsmix om actief en passief werkzoekenden te bereiken. Gemakkelijk en snel via ons platform uw vacature altijd midden in de juiste doelgroep door ons brede netwerk van niche (vakblad) vacaturewebsites. Onze arbeidsmarktcommunicatie adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag verder.

EXENZO Propositie

Het is tijd om de werving op een andere manier aan te pakken. Kandidaten zijn niet meer op één plek te vinden. EXENZO biedt werkgevers nu de ideale wervingsmix om zowel de actief- als latente werkzoekende professional te bereiken. Uw vacature in één keer in de zoekmachines, verticals, freemiums, vakbladen of kranten en online advertising.

Één gemakkelijk platform met +40 (vakblad) vacaturewebsites

EXENZO heeft uitgevers van vakbladen aangesloten met volwaardige en professionele vacaturewebsites zodat werkgevers hierdoor latente professionals kunnen bereiken.

Bekijk hier het gehele netwerk van EXENZO vacature websites.

Bespaar u zelf veel tijd en moeite

Via het EXENZO platform plaatst u gemakkelijk en snel in een keer uw vacature advertentie (of via multi-posters). Uw vacature komt direct terecht in zoekmachines, social media, verticals en freemiums.

 

Maximaal resultaat met minder budget

Wij bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden voor arbeidsmarkt gerelateerde vraagstukken. Deze ideale wervingsmix zorgt voor een kleinere time- and budget to hire. EXENZO hanteert een duidelijke tariefstructuur.

Uw vacature altijd midden in de juiste doelgroep

Door midden in de juiste doelgroep te adverteren, bij bijvoorbeeld vakbladen, krijgt u meer kwalitatieve sollicitaties. Het gaat niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit.